اليكم أقدم اليوم الطريقة الصحيحة لحفظ البسلة والجزر فى الفريزر لاستخدامهم لاحقا عند الحاجة.. أولا: هنفصص البسلة ونستخرج الحبوب الخضراء وهنقطع الجزر مكعبات صغيرة و فى طبق غويط هنقلبهم مع بعض كويس, ومن الممكن طبعا تخزينهم منفصلين حسب الحاجة. ثانيا: هنغلى مية على النار و أول ما تغلى هنضيف البسلة والجزر لمدة دقيقتين, أول ما المية تبدأ فى الغليان تانى هنقلب البسلة والجزر ونرفعهم من على النار وهنصفيهم فى مصفاة و نشطفهم كويس تحت الحنفية. ثالثا: بعد كده هنصفى البسلة والجزر كويس و نحطهم فى أكياس ثلاجة محكمة الغلق ونحتفظ بيهم فى الفريزر.
طريقة عمل فانوس رمضان بالكرتون
فى هذا الفيديو هنتعلم طريقة عمل فانوس رمضان للأطفال خطوه بخطوه بطريقه سهله
تابعونا وأفكار جديدة لزينة رمضان وفوانيس رمضان باقل تكلف...
0 التعليقات:
إرسال تعليق